Soesterbergsestraat 43A, Soest
035 - 205 72 15

 

Antonio van den Hengel: 'Sabrosa wordt het ontbrekende puzzelstukje in Soest-Zuid'

Gepubliceerd op donderdag 16 maart 2017

Antonio van den Hengel: 'Sabrosa wordt het ontbrekende puzzelstukje in Soest-Zuid'

Nieuw restaurant gerealiseerd door crowdfunding

SOEST - Antonio van den Hengel heeft de afgelopen twintig jaar de horeca in Soest verrijkt met onder meer Eetcafé Centraal, De Korte Duinen en Grand Café De Lindenhof. De horecaondernemer miste een plek in Soest-Zuid waar mensen elkaar konden ontmoeten. Met Peter Spier en Razzo van Dam startte Van den Hengel “Sabrosa”. Het restaurant opent deze week haar deuren.

Van den Hengel heeft een aanstekelijk enthousiasme. Het nieuwe restaurant in Soest-Zuid gaat zich richten op de mediterrane keuken. “We gaan bovendien werken met verse ingrediënten. Mediterraan eten is niet alleen lekker. Het is heel gezond. Maar deze keuken is niet het enige unieke aan de horecagelegenheid.  Neem alleen de financiering van dit project. Sabrosa wordt de eerste horecazaak in Soest dat deels, voor 50%, door crowdfunding is gefinancierd. Wij hebben meer dan 80 particulieren en ondernemingen gevonden om deel te nemen aan de totstandkoming van dit bedrijf. Het grootste deel van die ambassadeurs komt uit Soest. Zo hebben we veel mensen die al vanaf vorig jaar verbonden zijn aan Sabrosa.”

Peter Spier en Razzo van Dam zijn de twee andere ondernemers die zich vanaf begin 2016 hebben ingezet om het restaurant van de grond te krijgen. Van den Hengel: “Dat zijn twee mannen die hun sporen in de regionale horeca hebben verdiend. Soesters voor de Soesters. Zo wordt Sabrosa een vertrouwde plek waar je kunt afspreken van ’s morgens tot ’s avonds. Zoiets bestond nog niet in Soest-Zuid. Sabrosa is het ontbrekende puzzelstukje in dit gedeelte van Soest.”

Drieluik

Vrijdag 17 maart gaan de deuren van Sabrosa voor het eerst open. Wat kunnen de Soesters verwachten wanneer zij over de drempel van de Soesterbergsestraat 43 stappen. Van den Hengel: “Sabrosa is een een uniek drieluik van bar, kitchen en verkoop van lekkere specialiteiten. De plek waar je vrienden en bekenden ontmoet. Waar je afspreekt bij onze bar en waar het hapje en het drankje van topkwaliteit zijn.”

Donderdag 16 maart werd Sabrosa officieel geopend.

Deel dit artikel

LinkedIn

Terug naar overzicht

Soesterbergsestraat 43A
3768 EB Soest

Sabrosa Soest
Webdesign by Reto © 2019 Bar Kitchen Sabrosa B.V. - Soest

Online Reserveren