Even-voorstellen
Even voorstellen
Een restaurant met een hart voor Soest en een blik op de wereld. Unieke smaakbeleving van pure, verse en zelfgemaakte producten in een omgeving waar je vrienden en bekenden ontmoet.
Peter Spier – Peter begon zijn horecaloopbaan in de jaren tachtig bij Restaurant De Lage Vuursche. Daarna was hij actief bij Hotel Heidepark in Bilthoven en De Kastanjehof. Peter heeft hierna twintig jaar bij het Soester restaurant Eetvilla Van den Brink gewerkt. Daar was hij jarenlang actief als bedrijfsleider.
Razzo van Dam – Razzo werkte, samen met Peter, bij De Lage Vuursche. Zijn horecacarrière begon hij bij het bekende restaurant ’t Spiehuis in Soest. Daarnaast was Razzo actief bij Salle à Manger, bij het Zwitserse Ramada Treff-hotel en in diverse feestcafés aan de Spaanse costa’s. Hij was bedrijfsleider van de sociëteit KWVL in Loosdrecht en voordat hij begon bij Sabrosa was Razzo vier jaar werkzaam bij Loetje in Laren. Razzo werd een bekende Soester als horecapachter van tennisvereniging Soest-Zuid.
Vincent van Wegen – Chefkok. Vincent heeft de aandelen van Antonio overgenomen en wil al zijn opgedane ervaring inzetten om Sabrosa naar een nog hoger niveau te tillen. Vincent is een echte Soester en leerde bij Eetvilla Van den Brink een deel van het vak. Vincent was als kok ook actief bij toprestaurants buiten Soest. Zo bereidde Vincent in het verleden de lekkerste gerechten bij De Nederlanden in Vreeland en De Burgemeester in Linschoten. Vincent is heel blij dat hij na jaren weer teruggekeerd is in Soest. Het voelt als zijn thuis. Bij Sabrosa ligt zijn toekomst. Het is zijn droom om van Sabrosa een eigentijds en eigenzinnig restaurant te maken met een kwalitatief hoogstaand menu.