c_alt not found!

Even-voorstellen

Een restaurant met mediterrane specialiteiten. Smaakbeleving van pure, verse en mooie producten in een omgeving waar je vrienden en bekenden ontmoet. Proosten op het goede leven, proosten op Sabrosa.

Antonio van den Hengel – Getrouwd met Marieke Roskam. Antonio is horecaondernemer in hart en nieren. Hij is sinds 1997 actief in de Soester horeca. Antonio heeft zijn eigen invulling gegeven aan een drietal horecazaken. Dit doet hij sinds 2010 bij elk project met startende collega-ondernemers. Welke mensen in Soest hebben Eetcafé Centraal Horeca ( gestart in 1997), Grand Café De Lindenhof (2010) en Restaurant De Korte Duinen (2012) nou niet bezocht? Het zijn bekende etablissementen die onder de leiding van Antonio een begrip in de Soester samenleving zijn geworden. Antonio is actief als bestuurder van Koninklijk Horeca Nederland (sinds 2000) en sinds 2015 neemt hij zitting in het landelijk bestuur. In Soest doet Antonio vrijwilligerswerk voor Rotaryclub Soest-Baarn, de Sinterklaasintocht, Stichting Soest-Soest, het Landjuweel van het Groot Gaesbeeker Gilde en allerlei projecten voor goede doelen. Sabrosa is de nieuwste loot aan de horecaboom. De motivatie van Antonio om te starten met Sabrosa: “Met onze zaak willen wij de Soester horeca aanvullen. Een laagdrempelige ontmoetingsplek in Soest-Zuid met een eigentijdse menukaart met gerechten uit de mediterrane keuken. Wat wij willen is dat de Soesters in hun eigen woonplaats uit eten gaan. De concurrentie met de omliggende plaatsen gaan wij graag aan. Met Sabrosa komt er een stukje stad in ons dorp.”

Peter Spier – Getrouwd met Nancy Nieuwenhuis, heeft een dochter, Romy. Peter startte zijn horecaloopbaan in de jaren tachtig bij Restaurant De Lage Vuursche. Daarna was hij actief bij Hotel Heidepark in Bilthoven en De Kastanjehof. Peter heeft hierna 20 jaar bij het Soester restaurant Eetvilla Van den Brink gewerkt. Daar was hij jarenlang actief als bedrijfsleider. Door zijn ervaring heeft Peter flink wat horecavakmanschap vergaard en is hij een ontspannen en vriendelijke gastheer. In zijn vrije tijd werkt hij aan zijn lichamelijke conditie. Sporten in combinatie met het goede doel is Peter op het getrainde lijf geschreven. De Roparun en natuurlijk de Alpe d’HuZes zijn evenementen waar Peter zich actief en fanatiek voor inzet.  

Razzo van Dam – Getrouwd met Moniek. Samen hebben zij twee kinderen: dochter Noëmie en zoon Kay-Pedro. Razzo werkte, samen met onder meer Peter, bij De Lage Vuursche. Zijn horecacarrière startte hij bij het bekende restaurant ’t Spiehuis in Soest. Daarnaast was Razzo actief bij Salle à Manger, bij het Zwitserse Ramada Treff-hotel en in diverse feestcafés aan de Spaanse costa’s. Hij was bedrijfsleider van de sociëteit KWVL in Loosdrecht en voordat hij startte bij Sabrosa was Razzo vier jaar werkzaam bij Loetje in Laren. Razzo werd een bekende Soester als horecapachter van tennisvereniging Soest-Zuid. Zijn ervaring en vakkennis deelt hij graag met zijn collega’s. Gastvrijheid is voor Razzo een vanzelfsprekendheid. In zijn vrije tijd houdt Razzo zich vooral met sport bezig. Alpe d’HuZes staat al een aantal jaar op de sportieve kalender. Daarnaast is Razzo actief als scheidsrechter voor de KNVB en golft hij graag.