c_alt not found!

Open van maandag tot en met zondag

Sabrosa van maandag tot en met zondag open van ’s morgens tot ’s avonds.

Natuurlijk zetten wij de deuren in Soest-Zuid vanaf ’s morgens vroeg tot ’s avonds voor jou open. Sabrosa is smakelijk en gastvrij. Van maandag tot en met zondag!

Een plek in Soest-Zuid waar je de dag op een rustige manier start. Wij hebben de koffie klaar staan en je hebt de keuze uit diverse soorten gebak. De Tiramisu van onze chef  bevelen wij van harte aan en de specialiteiten van onze buurman Top’s Edelgebak verdienen ook jouw bezoek aan Sabrosa. Boodschappen gedaan in het winkelcentrum van Soest-Zuid en toe aan een momentje voor jezelf? Ochtendwandeling gedaan in de Soester Duinen en even nagenieten? Wij heten je, van maandag tot en met zaterdag, vanaf 10:00 uur ‘s morgens van harte welkom.

Wijn

Een plek waar je kan genieten van de lekkerste wijnen uit de landen rondom de Middellandse Zee. Wat dacht je van de mooie Chateaus uit de Bordeaux, toppers uit de Bourgogne en klassiekers uit Italië zoals Amarone of Salentein uit Argentinie, die op onze wijnkaart te vinden zijn.

Wijnen uit ons assortiment kun je per glas kopen, of per fles. Vraag onze gastheer of gastvrouw naar de mogelijkheden.

Vlees, vis, pasta, verse groenten, kruiden. Wij halen letterlijk alles uit de kast om voor onze gasten een zo smakelijk mogelijk diner te bereiden. Onze menukaart biedt een keur aan diverse mediterrane gerechten.

Vlees en vis bereiden wij onder meer op de unieke Open Josper Houtskoolgrill die we rechtstreeks uit Barcelona hebben geïmporteerd. Daarmee is Sabrosa het eerste restaurant in Nederland dat met deze moderne open houtskoolgrill gerechten bereidt.

Wanneer je in een ongedwongen sfeer hebt genoten van onze gerechten kan je na afloop nog heerlijk nagenieten met een biertje van Heineken of Warsteiner, of van een glas wijn uit ons ruime assortiment.

Sabrosa: een plek om elkaar te ontmoeten. Een gelegenheid voor lekker eten. De speciaalzaak voor lekkernijen. Genieten van elkaar, van de omgeving, van de sfeer en van pure, verse en mooie producten.

Parkeren

In de omgeving van Sabrosa is er voldoende gratis parkeergelegenheid. In het winkelgebied geldt een blauwe zone. In de periode van maandag tot en met vrijdag (tot 18:00 uur) en zaterdag (tot 17:00 uur)  moet je gebruik maken van de parkeerschijf. De maximale parkeerduur is anderhalf uur.

Honden

Vanwege hygiënevoorschriften zijn honden en andere dieren binnen niet toegestaan. Op het terras zijn honden, mits aangelijnd, welkom.