c_alt not found!

Het concept achter de ontmoetingsplek in Soest-Zuid

Ontdek de smaak van de Mediterranee in Soest-Zuid

Een restaurant met een eigentijdse verrassende menukaart. Een ontmoetingsplek in Soest-Zuid waar je met vrienden en bekenden in een fraaie en laagdrempelige omgeving kan genieten van een goed glas kwaliteitswijn. Gastvrij onthaald worden op alle momenten van de dag, zeven dagen per week. Een horecabestemming waar Soest-Zuid zo lang op gewacht heeft.

Antonio van den Hengel, Peter Spier en Razzo van Dam hebben in 2016 het initiatief genomen om Sabrosa te starten. Een horecazaak met gerechten uit de landen rondom de Middellandse Zee, waar de wijnkaart een groot assortiment biedt en je een goed glas wijn kan drinken. Sabrosa, een horecabedrijf dat bovendien door een unieke actie van start kon gaan.

Crowdfunding

Het initiatief voor een nieuwe horecazaak werd door veel mensen uit Soest en omgeving met enthousiasme begroet. De financiering van Sabrosa is deels gerealiseerd door crowdfunding. Deze financieringswijze had een tweeledig doel. Antonio, Razzo en Peter wisten op deze manier een deel van het benodigde kapitaal snel en efficiënt bij elkaar te krijgen.  Daarnaast beschikt Sabrosa dankzij de crowdfunding over meer dan tachtig ambassadeurs. Meer dan tachtig mensen die door hun investering al een binding met Sabrosa kregen voordat de eerste steen werd gelegd. Binnen twee weken was door de crowdfunding het benodigde kapitaal bijeengebracht. Sabrosa ging van start. In het project van de Soester ondernemers Ben van der Linden en Victor Deelen huurt Sabrosa 230 m2 begane grond en 150 m2 kelderruimte.

Maak kennis met Sabrosa

Het Sabrosa-gevoel beleven in Soest. Daar nodigen wij je graag voor uit. Vanaf het moment dat je de eerste stap over de drempel zet willen wij je kennis laten maken met de mediterrane keuken. Genieten in een ontspannen en ongedwongen sfeer. De gastheren van Sabrosa garanderen een gastvrije ontvangst.