Het concept achter de ontmoetingsplek in Soest-Zuid
Crowdfunding
Antonio van den Hengel, Peter Spier en Razzo van Dam hebben in 2016 het initiatief genomen om Sabrosa te beginnen. Een horecazaak dat door een unieke actie van start kon gaan. Het initiatief werd door veel mensen uit Soest en omgeving met enthousiasme begroet. De financiering van Sabrosa is deels gerealiseerd door crowdfunding. Dat had een tweeledig doel. Antonio, Razzo en Peter wisten op deze manier een deel van het benodigde kapitaal snel en efficiënt bij elkaar te krijgen. Hierdoor beschikt Sabrosa dankzij de crowdfunding over meer dan tachtig ambassadeurs. Allemaal mensen die door hun investering al een binding met Sabrosa kregen voordat de eerste steen werd gelegd.
Het vernieuwde Sabrosa
Het Sabrosa-gevoel is gebleven. Maar de keuken is door de inbreng van chefkok en mede-eigenaar Vincent van Wegen vernieuwd. Met zijn eerder opgedane kennis in toprestaurants wil hij van Sabrosa het beste restaurant van Soest maken. Waar je écht goed kunt eten. Hij ziet er samen met zijn team een uitdaging in om met een eigen stijl van ieder gerecht iets bijzonders te maken. Van een uitsmijter tot kaviaar. En alles wat daar tussenin zit.