Over Ons

Wanneer je ons wilt leren kennen, zet dan alle zintuigen open! Dat is de manier om kennis te maken met Sabrosa. Sabrosa is niet alleen proeven, maar ook zien, horen, ontmoeten en beleven. De smaak van de mediterrane keuken en kwaliteitswijn zoals je die misschien kent van Zuid-Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Nieuw Zeeland of Argentine. Wij hebben de lekkerste wijnen uit de landen rondom de Middellandse Zee. Daarnaast staan er mooie Chateaus uit de Bordeaux, toppers uit de Bourgogne en klassiekers uit Italië op onze wijnkaart.

Sabrosa is de ontmoetingsplek in Soest-Zuid. Onze Bar & Kitchen heeft een stoere vormgeving met veel beton, staal en robuuste materialen. De bar heeft een prominente plek, namelijk midden in het restaurant. De Bar & Kitchen zorgt voor een uniek concept. Twee bedrijven onder één dak. Twee concepten die naadloos en geruisloos in elkaar overlopen. Genieten in het restaurant van goed eten. Aan de bar drink je een Warsteiner, Heineken, speciaalbier of een goed glas wijn. 

Rustige achtergrondmuziek zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Een sfeer die uitnodigt om te proosten op het goede leven. Een omgeving waar je elkaar verhalen vertelt. Een plek waar je ook in je eentje naar binnen kan lopen. Je komt wellicht een bekende tegen en anders maak je toch een praatje met een van onze gastheren.

Dat is de sfeer van Sabrosa in Soest. Smaakbeleving van pure, verse en mooie producten die bereid worden in een open keuken. Een gastvrije ontmoetingsplek in Soest-Zuid, binnen of buiten op ons zonnig terras. Wij heten je van harte welkom. Smakelijk eten… buen provecho!